Sunday, June 3, 2012

1st

Assalamualaikum.


Dah lama aku tak menaip and ber-blogging jadah bagai nie. Semua sebab busy, busy, busy (konon, padahal malas yang terlampau).

Oh yea, aku dah delete post-post yang terdahulu, aku pown tak tahu ape sebab dan musabab aku delete. Pedulik lah kan, macam ada yang peduli.



Eh, eh, nak tunjuk dekat korang, haritu aku jadi pwincess.


Nak jugak tunjuk. Nampak sangat gedik.
*kalau dah gedik tu, gedik jugak lah. bak kata seseorang tu.


Anyway, budak gedik nie rindu kau ah.


p/s : apa jadah post aku nie? siapa baca pasti dah tak baca blog aku dah pasni. Wuwuwuwuwu. =='



Related Posts with Thumbnails