Sunday, June 3, 2012

Mega Tech Giveaway By MizzsNinie, CikMun And DrFara

Assalamualaikum.


Yeah nie first time aku join contest contest bagai nie. Selama aku berblog tak pernah aku join mende alah camni. Tapi disebabkan aku takde kerja nak dibuat selain makan tidor online (tak lama lagi gemoklah gamaknye) aku decide untuk join contest nie.


Hadiah dia masyukkkk beb. Serious. Phone Samsung. Kamera Lomo. Button Badge K-Pop (okay yang nie tak masyukkk bagi aku sebab aku tak berapa minat K-Pop K-Pop nie, popcorn pown aku tak minat, jadahnye aku nak minat K-Pop pulak kan?*eh, apa kaitan)




Kalau korang nak join, meh tekan kat gambar pink atas nie meh.
Contest ends 31st July 2012. 

Tagged bloggers :



5 comments:

jia creatifelt said...

Dari segmen yg sma salam kenal :D SEGMEN : "SAYA BLOGGER BAHARU FASA 4"

pengubat kekuatan said...

hye,sye tag awk sebab awk comel..http://pengubat-kekuatan.blogspot.com/2012/06/contestbergambar-dengan-tersayang.html

Mrs.BuduBilis said...

SINGGAH SINI N FOLLOW , SY DARI SEGMN

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-blogger-baharu-fasa-4.html

SeSUciEmBunPaGi said...

miss shippy dtg sini dri segmen yg sma..:)

done followed!!!nice blog...sukeeee..jemput ke blog shippy :)

http://sesuciembunpagi-nukilaninsanbiasa.blogspot.com/2012/06/mega-tech-giveaway-by-mizzsninie-cikmun.html

Maya said...

so cute jadi princess...hehehe nice blog...nice to meet you...i follow u...u follow me http://yamarisaikhu.blogspot.com/

Related Posts with Thumbnails