Friday, July 6, 2012

Ape kaitan?


Tadi tetibe dapat message from an unknown number. Message panjanggggggg~ Aku tak ingat die tulis ape. Tapi yang pasti penghantar ialah ex aku. My God. 

Die cakap kalau boleh hajat last die nak kenal dengan MNDR aku. *ceh tak boleh blah ngaku MNDL aku punye. Pedulik, memang aku punye pown. lalalalala~

Die cakap die nak cakap something dengan MNDR supaya MNDR boleh earn die punye respect.

Reaction aku : Der? -.- Kau sape MNDR perlu earn respect kau? Bapak aku ke? Atok aku ke? Pakcik aku ke? Abang aku? Adik aku? 

Ape kaitan kau dengan life aku? We had something before. But HAD. It's a past now.

So kau tak payah gedik gedik la nak mintak jumpe MNDR aku, nak MNDR earn respect kau.

Nie antara kau dengan aku, takde kaitan dengan MNDR.

Nanti aku bayar balik ape yang patot dekat kau.

Okay lah bye, nak sambong tengok HARRY POTTER. :D

No comments:

Related Posts with Thumbnails