Thursday, July 5, 2012

Ciri-ciri yang aku rasa tak best ade kat pasangan aku.



Tajok tak boleh blah. Geli okay. Tapi aku nak cerita jugak sebab aku punya suka la. lalalalalalala~




Wujud ke der boyfriend macam nie? Kalau wujud mungkin 1 dalam sejuta yea dak? Bertuahlah sape yang dapat kan. Yang pasti bukan aku lah. Sebab diri sendiri perangai macam keji. Sobsob.

Tapi entry nie aku nak bagitaw ape ciri-ciri yang aku rasa macam budus kalau ade dekat boyfriend aku. *geli je
So guys out there, please take note! *macam ade je yang nak kat aku.


  • Terlampau mengongkong.
Dulu aku ade okay boyfriend yang keterlaluan mengongkong. Aku tak kesah kalau tak bagi nak message or calling calling dengan lelaki. Nie aku nak keluar dengan Best Pren Porever aku pown tak boleh. Best Pren Porever i semua pompuan okay?
Ape masalah lah kan laki macam nie? Obses atau psycho?

  • Cakap gebang melampau-lampau.
Taw ape maksod gebang? Gebang tu maksod eh cakap bosar jo manjangggg~
Aku tak kesah sekali sekala nak gebang, mungkin kau rasa kerdil la kan sebab pasangan kau hebak tak macam kau. Tapi berpasa la weyh. Nie semua yang kau cakap gebang je. Lepastu kantoi pulak tu. Dah kantoi tak mengaku pulak. Menyampah okayyyyy.



Contoh  :

Boyfriend : You nak taw, i masa dulu kan, i la ketua kuliah i. Lepastu i ketua practicum. Lepastu time last day kat kolej hari tu, i nyanyi dekat depan kuliah sorang-sorang lepastu cikgu nangis terharu sangat.


Lepastu tibe-tibe ada orang yang satu kuliah dengan si boyfriend bagitaw.

The informer : Eh die ketua kuliah? Ohhhh pleaseeee~ Die ketua practicum? Pergi mamposlah~ Last day budak laki nyanyi ramai-ramai okay kat depan.



Kan dah kantoi dah dekat situ?
Banyak lagi okay you gebang, i malas la nak bukak cite, takot you malu je. You marah I tulis nie? Eh, at least i tak mention nama you, i nak letak pic you besar-besar je. HAHAHAHAHA. *aku tak sekeji tu okay


  • You tak boleh, tapi i boleh.
Okay setakat nie aku takde lagi boyfriend macam nie. Tapi aku ade kawan yang perangai macam nie. *kawan lagi ke kita? kau kan menyampah dengan aku sampai ingat aku keji sangat nak rosakkan barang kau.

Contoh perangai camni ialah bila pompuan tu boleh ushar semua laki, boleh cakap konon semua laki hensem dia punya, tapi boyfriend die ape pown tak boleh sebab pompuan itu kaki jealous.
Kalau yea pown, kau adil dan saksama la. Dia tak boleh buat, kau pown tak boleh buat la.



Dah taktaw dah nak tulis ape sebab tibe tibe jadi blur. Nanti lah aku sambong lagi. 

Bye.





1 comment:

cynta ieda said...

http://hunyieda.blogspot.com/2012/06/awesome-giveaway-by-us.html join sini..banyak hadiah menarikk

Related Posts with Thumbnails