Thursday, July 5, 2012

Maafkan aku. Dulu aku tak matang.

Sentap hokeh mula mula baca benda nie.

Tadi nana call aku. Dia bagitaw die terjumpe DIANA dekat tempat die praktikal sekarang which is dekat MARA dekat Kajang tu. Oh My God.

This entry for you Diana.


Dear Diana, aku nak mintak maaf sebab time dulu kau ade masalah, aku boleh blah macam tu je. Aku tak pikir langsong pasal perasaaan kau time tu. Aku taw aku salah. Aku tak matang. And aku regret sangat apa yang aku buat tu. Nampak sangat aku kawan yang tak guna kan time tu? Aku blah bila kau tengah ade problem.

Dan sekarang aku tercari kau balik untuk mintak maaf dekat kau and harap kita boleh jadi kawan balik. Ingat tak dulu kita buat macam macam sama sama? Ponteng sama sama, makan sama sama, hangout sama sama. I miss everything about us.

Aku dah hilang nombor kau. Aku taktaw macam mana nak contact kau lagi. Tapi haritu aku terjumpa fb kau, aku sent message dekat kau. Tapi kau tak reply. Maybe kau dah benci gila dekat aku kan?

Dear Diana, aku kenal kau tak lama pown kan? Dalam setahun macam tu je. Sebab kita sekelas time form 4, then macam mane entah boleh ter-rapat dengan korang semua. Tapi aku happy sangat kawan dengan kau and aku sayang sangat dekat kau. Aku sayang friendship kita. Serious tak tipu. 

Kau terserempak dengan Nana kan tadi? Bagoslah kau still dengan Mayee. Aku happy kalau kau happy. :)
Aku teringin sangat nak jumpa dengan kau. Nak tanya kau macam macam. Aku taw kau susah nak maafkan aku. But at least, bagi lah aku peluang untuk jumpa kau sekali je lagi, before kau buat keputusan untuk taknak kawan dengan aku langsong. Sebab persahabatan kita tergantung, kita still takde putuskan ape ape about our friendship kan?

I MISS YOU DIANA. :'(

Dear Diana, if you are reading this, please, i beg you from the bottom of my heart, contact la aku. Aku tersangatlah berharap.

1 comment:

Miss Etown said...

hi. im already follow ur blog. feel free to visit n follow me back. thanks :)

Related Posts with Thumbnails